black_fin.png

MEIDÄN PAIKKAMME

Ilon akatemia

Caio Oulu sijaitsee Linnanmaan kampuksella, 500 metriä Oulun Yliopistosta, kansainvälisen alueen sydämessä, Kaijonharjun ostarilla. 

Töiden jälkeen, tuntien jälkeen tai matkalla kauppaan, voit aina pysähtyä ja kokeilla laaja valikoimaamme paikallisia oluita tai talon koktaileja ja iloita illasta.

 

Ystävällinen pubi ja tanssibaari!

 

Yhdistäen suomalaista kulttuuria ja kansainvälistä asennetta Caio tarjoaa ainutlaatuisen ilmapiirin, halusit sitten chillata, tutustua ihmisiin, tanssia tai laulaa karaokea. Meillä on ystävällinen pubi, jossa on hyvä tanssilattia – joten kaikki mitä tarvitset. Charmantit baarimikkomme ovat koulutettuja psykologeja… no, ei oikeasti, mutta he ovat hyviä kuuntelijoita, aina valmiina tarjoilemaan uusia drinkkejä ja paikallisia oluita.

 

Ja lisää...

 

Kun lumi sulaa, olet tervetullut saamaan rusketusta kesäterassillamme. Myös saunamme ja kokoushuoneemme ovat varattavissa kaikkina kausina.

ALOITA FRANCHISE

Avaa oma baarisi ilman päänvaivaa!

Jos vain minulla olisi baari, avaa franchise -yritys. 

Oletko haaveillut oman baarin avaamisesta mutta stressasit johto-, markkinointi- ja jokapäiväisistä paperiongelmista? Elä sano muuta, avaa Caio -franchise. Tee siitä helpompaa. Hyödy meidän 30 vuoden kokemuksesta ja ammattitaidosta. Voila, olet onnellinen baarinomistaja.

Address

 

SAMMONKATU 10, 90570 OULU | FINLAND

Contacts

 

040 1701990 | info@caiooulu.com

 

Hours

 

TUE-THU: 17:00-2:00

FRI-SAT: 17:00-3:00

E-mail us

©2020 by Caio. All Rights Reserved.